Resor

byKettil erbjuder skräddarsydda resor till stora delar av världen och även inrikes. Genom egna besök  på många platser, kontinuerlig feedback från trogna kunder samt goda relationer med hotell och verksamheter får du som kund många mervärden, trygghet och kunskap. 

Nedan finns exempel på vilken typ av resa då det är extra bra att boka via byKettil. 

Familjesemester

Har barnen roligt kan föräldrarna koppla av. Att få visa upp världen för sina barn och vidga vyerna tillsammans med dem ger stor glädje för alla. 

Koppla av tillsammans, vandra barfota i sanden och leta snäckor i flera timmar. 

Eller bestig berg, möt elefanter i deras naturliga omgivningar och träffa nya vänner från andra kulturer. 


Bröllopsresa

Om ni söker efter ett romantiskt gömställe har vi många paradisöar att rekommendera för er. Kanske vill ni kombinera lugnet med lite mer puls? Låt mig boka in gorillatrekking i Rwanda eller cityliv i Kuala Lumpur för er. 

Går ni i bröllopstankar? Passa på att fria under en luftballongsfärd över Kenyas savanner och håll er ceremoni på en vit sandstrand i Indiska Oceanen. Vi hjälper er med alla detaljer. 

Generationsresor

Skapa minnen tillsammans. Vänta inte med att samla ihop barn och barnbarn och ge er iväg på en härlig semester. Vi hjälper er att hitta rätt plats som passar alla önskemål och ta hand om alla bestyr runtomkring. 

Allt från en privat och rymlig villa med full service någonstans i världen till en familjevänlig safari i Afrika till en underbar resort på en paradisö. Wellness

Yoga omgiven av balinesiska risfält, spela padel innan frukost vid Maldivernas strandkant och cykla bland vinrankorna i Toscana. Eller ta en veckas holistisk renovering med kost- och träningsprogram i den vackraste av miljöer. Möjligheterna till livsnjutning är obegränsade. 

Mat- och Vinresor

Inget slår en middag tillagad från grunden av passionerade kockar och viner avsmakade tillsammans med ett proffs. Antingen direkt i deras hem, uppe på en bergsklippa eller på stjärnkrogen mitt i stan. Kärleken till mat och dryck sammankopplar oss och vi hjälper er att öppna dörrarna. 

Sportälskaren

Är det Padelresa ni söker? Eller är det Formel 1, hockey, fotboll eller annan sport på agendan? Vi ordnar tränare, banor, biljetterna, resan och boendet! 

Resa med ett syfte

När man ser med egna ögon, arbetar med sina egna händer och känner med sina egna känslor. Det är då man märker skillnaden på riktigt.
byKettil samarbetar med etablerade organisationer för den som vill göra en volontärresa. Arbeta under hela resan eller kombinera semesterresan med några dagars arbete.

Äventyrsresor

Skidresor eller vandringsresor till svenska fjällen eller alperna, bestig Kebnekaise eller Kilimanjaro, ta skärmflyget från bergskanten ner till stranden i Oman eller ha kul med riverrafting och rapellering i Costa Rica. Äventyr kan se olika ut, men gemensamt är att det får pulsen att slå och hoppen blir höga av glädje!  

Storstad

Storstadsresor
Att sippa på en Singapore Sling på Raffles i Singapore, jogga över Brooklyn Bridge, fria uppe i Eiffeltornet och dansa tango på Buenos Aires gator. Storstäderna bjuder på så mycket upplevelser och intryck. Ibland räcker en långhelg, men det är inte sällan man gärna vill stanna längre. 

 

VIP-service

Du är alltid en väldigt viktig person när du har bokat resan via oss. 

Vill du fira en speciell händelse, resa bekvämare, slippa stå i kö, få frukosten serverad på eftermiddagen, äta tårta varje dag på din semester?  Nämn det och du får det! 

Workcation

Samla kollegorna och spendera arbetstid tillsammans på härliga platser. Inspireras, sammansvetsas och må väl. 

Eller är du egenföretagare och fri till att ha ditt skrivbord var du vill? Maldiverna, Spanien, Karibien. Ja, många platser är lämpade för kreativitet, effektivitet och livskvalitet. 

Lite av varje

Inte bara strand. Inte bara djungel. Inte bara storstad. Lite av varje under en och samma resa. Malaysia, Costa Rica, Sydafrika, Sri Lanka och Kenya är några exempel på destinationer som bjuder på fantastiska och innehållsrika reseupplevelser. 

"Resa mer hållbart och få sina resedrömmar tillgodosedda är en fin kombination. Det ena behöver inte utesluta det andra."

byKettil ger er full service från början till slut och vi har ställt resegaranti till Kammarkollegiet för paketresor. 

Läs mer

Scroll Up