Om oss

Vi är dedikerade resespecialister med över 20 år i resebranschen och med över halva den tiden i lyxresesegmentet. 

Vår passion är att skapa de bästa dagarna i era liv. 

Marlene Kettil är Halmstadtjejen som reste till de flesta av jordens hörn på jakt efter äventyr och romantik. Salsarytmer i Havanna och mäktiga lejonmöten på savannen som exempel.
När flytten till slut gick till Göteborg stod han plötsligt där på Avenyn och väntade och det blev familjeliv i Örgryte för hela slanten. 

Marlene har alltid älskat att skräddarsy personliga drömresor på ett ärligt och engagerat sätt och och möjliggör gärna det omöjliga genom att använda sina fina kontakter ute i världen.

”Genom åren har jag haft förmånen att upptäcka fantastiska platser över hela världen. Både genom mina privata resor och genom mitt arbete. 

Jag tror på resandets kraft och att inget är svart eller vitt. Att stanna hemma är inte lösningen. Som goda resenärer kan vi bidra till det lokala samhället, ekonomin och människorna om vi gör medvetna och ansvarsfulla val. 

Ett gemensamt ansvar. Inga pekpinnar”  / Marlene Kettil

Grundare och Senior Resedesigner

marlene@bykettil.se

Mina Bästa Reseupplevelser: 

  • Att bli friad till vid Golden Gate Bridge
  • Stå öga mot öga med ett lejon på Tanzanias savann
  • Hängflyga från en bergskant ner till stranden i Oman

Ulrica Hjorth är den varmhjärtade och kloka tjejen med ett aktivt liv i friska luften. Det finns förmodligen inte en enda alptopp som Ulrica inte har besökt.

Numera öbo tillsammans med familjen där deras majestätiska segelbåt ligger inom cykelavstånd. 

Hon älskar att fixa, trixa och serva för sina kunder och hon har en förmåga att engagera sig i var och en av byKettil´s resenärer på ett omtänksamt sätt.  

”Livet är fullt av äventyr som ska upplevas. Vandringsresor, skidresor, snorkling från paradisstränder och magiska samtal under stjärnorna efter en safari. Det är som en stor gottepåse som jag så gärna vill dela med mig av till andra. 

Vi skyddar det vi älskar, och att förälska sig i andra delar av världen är viktigt för en hållbar framtid”  / Ulrica Hjorth

Senior Resedesigner 

ulrica@bykettil.se

Mina Bästa Reseupplevelser: 

  • Födelsedagsmiddag på en sandbank på Maldiverna
  • Att bila Garden Route i Sydafrika och avsluta med fantastisk safari
  • De bästa skiddagarna jag någonsin haft var i Engelberg, Schweiz
Scroll Up