Maldiverna

Oemotståndligt, magiskt och glamoröst

på ett avslappnat barfotavis.

Denna ögrupp med 26 atoller och över 1000 korallöar lämnar inget över att önska.

Oavsett om det är en ultralyxig romantikresa, kvalitetstid-med-familjen-resa eller ett avspänt dykäventyr som efterfrågas så är det här platsen där man tappar bort tid och rum.

Uppleva

Vila ögonen på svängande palmer, laguner, ljusblått vatten och sockervit sand. Dyk ner i silkeslent vatten och upplev en undervattensvärld av världsklass. Ta cykeln till tennisbanan eller ta båten över till en lokal ö för att utforska det typiska Maldivianska. Beskåda stjärnor, njut av spabehandlingar och plantera koraller. 

Smaka

Måltiderna är ofta med på listan av höjdpunkter. Picnic på en egen Robinson Crusoe-ö, utan en annan människa i sikte eller en middag under vattnet med sällskap av hajar, sköldpaddor och mantor. Ta en tur i trädgården och välj ut tillbehören till din nyfångade fisk, och grilla sedan allt över en öppen eld. Låt alla sinnen explodera av kockarnas mästerverk till ljudet av havets brus.  Valet är ditt.  

Bo

För det mesta är det ”one island, one resort” som gäller. En del öar är pyttesmå och några är större. Bo på pålar i vattnet eller i villa på stranden. Överdådigt, småskaligt eller mittemellan. På några av de öar där lokalbefolkningen lever finns mysiga små guesthouses som passar jättefint för den nyfikne surfaren eller dykaren. 


Oavsett om ni reser till Maldiverna för första eller tionde gången hjälper byKettil er med det ni behöver för en lyckad drömresa hit. Det gäller att hitta just er ö så att ni kan ägna er åt att njuta och uppleva. Med täta samarbeten, avtal och egna erfarenheter kan byKettil säkerställa värdet, tryggheten och kvaliteten inför varje unik resa. 

Scroll Up