Medveten Lyx

Lyxen att göra medvetna val

Lyx är friheten att välja efter sina drömmar och behov. Det handlar inte längre om guld, överflöd och högfärdig service. 

Mer genuint, livsbejakande och meningfullt. En bekväm vardagsflykt där vi gör anknytningar till människor, kulturer och platser. 

Hållbarhet förnöjer

Hållbarhet är inte längre nischat, spartanskt och obekvämt. Det är åtråvärt och förhöjer känslan av meningsfullhet.

Hållbarhet är det vi söker. För oss och för kommande generationer. Vi semestrar hållbart på riktigt schyssta hotell, sover i de mest bekväma sängarna, får klanderfri service och äter mat som får oss att trilla av stolen av njutning. 

Att resa är en lyx

Att resa är en lyx i sig självt och det är något vi vill att även de kommande generationerna ska få uppleva. Därför är det nu hög tid att resa ansvarsfullt och påverka utvecklingen i rätt riktning. 

Vill inspirera

byKettil vill inspirera till hållbara och medvetna val. Ambitionen är att hela tiden samla nya kunskaper att sprida vidare. 

Vart, När och Hur
Vad är viktigt för dig, när har du möjlighet att resa och på vilka olika sätt kan du ta dig dit? Många gånger går det att minimera sina negativa avtryck. Att resa under lågsäsong eller välja alternativa resmål dit turisterna inte strömmar är exempel på val man kan göra. Undvik inrikesflyg, gör rundturer på cykel och föredra kollektivtrafiken framför taxi är också bidrag till en renare värld.
Vilket Boende?
Oavsett om man väljer att bo på det ett resort med ultralyx eller ett canvastält på savannen Det handlar mycket om hur hållbarhetsarbetet ser ut på plats och hur det kommuniceras både internt och externt. Frågorna är många. byKettil hjälper till att navigera rätt i en djungel av utbud.
Vad Ska Man Packa?
Vart man än är på väg kan man alltid tänka på vad man packar med sig och varför. Tänk på att packa lätt. Shampoo- och tvål i fast form, solprodukter med fysikaliska filter och en egen vattenflaska är exempel på små detaljer som kan göra skillnad. Kom även ihåg att inget ska lämnas kvar, allt ska med hem.
Packningstips
Att Resa för ett Större Syfte
När man ser med egna ögon, arbetar med sina egna händer och känner med sina egna känslor. Det är då man märker skillnaden på riktigt. byKettil samarbetar med The Perfect World Foundation och Volontärresor. Arbeta under hela resan eller kombinera semesterresan med några dagars volontärarbete.
Kontakta för Mer Information
Previous
Next
Scroll Up